Mahmut Efendi Hazretleri: Mehdi’ye biat etmeden ölmeyeceğim!

Mahmut Efendi Hazretleri: Mehdi’ye biat etmeden ölmeyeceğim!

Mahmut Efendi Hazretlerinin “Mehdi’ye biat edeceğim” açıklaması çok önemli.


Binlerce müridi olan İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Efendi hazretleri gerçekten çok seviliyor ve sayılıyor. Samimi dindarlığı, yüksek maneviyatı herkes tarafından çok iyi biliniyor. Eğer videolarını seyrederseniz binlerce müridi olan İsmailağa cemaatinin liderleri olan Mahmut Efendi Hazretlerine nasıl derin saygı ve hürmet gösterdiklerini görebilirsiniz. Tabii bu cemaatin en görünen ve tanınmış yüzü olanCübbeli Ahmet Hoca’da bunların başında geliyor.

Mahmut Efendi Hazretlerinin çok önemli bir açıklaması olmuştu, bunu hatırlatmakta fayda var. “Ben Hz. Mehdi’ye biat etmeden ölmeyeceğim!” demişti bir konuşmasında ve gördüğü rüyaya istinaden bu cümleyi söylemişti. Bu linkten seyredebilirsiniz:

http://www.dailymotion.com/video/x2ddfc2_mahmut-efendi-hazretleri-agustos-2013-tarihinde-hz-mehdi-aleyhisselam-a-biat-etmeden-olmeyecegim-buy_people

Mahmut Efendi Hazretleri Ağustos 2013 tarihinde hastaneye kaldırıldı. O esnada bir rüya görüldü. Rüyada Hazreti Nebiyullah (sav) Efendimiz geldiler. Bir matara su getirip o Allah dostuna içirdiler. Hastaneden, bir gün sonra sağlığı çok iyi açıklaması yapıldı. Bu Allah dostunun fazla vekili yoktur. Henüz halifesi de yoktur. Sünnete en çok riayet eden bir camia olmaları hasebiyle herkesçe çok kolay bilinecek bir gruptur. Neyse, Efendi Hazretlerine hastanede benim de bulunduğum ortamda bu rüyayı anlattılar ve kendileri dediler ki:

“Artık bu suyu gaybi alemde içmiş olmamla birlikte sağlığım çok iyi oldu. Direncim arttı. Çok şükür. Allah (cc) beni sevindirdi. Bu sevincim Hazreti Mehdi aleyhisselama biat etmeden ölmeyeceğimin müjdesidir. ”

Açıkça görüldüğü gibi Mahmut Efendi Hazretleri gaybi alemde Hazreti Nebiyullah (sav) Efendimizin getirdiği suyu içerek şifaya kavuşmuş, adeta ömrüne ömür katılmıştır. Bu olayın gerçekleşmesinin hikmetini Mahmut Efendi Hazretleri “Hz. Mehdi’ye biat etmeden ölmeyeceğim.” diyerek açıklamıştır. Hz. Mehdi şu anda hayattadır ve zuhur vaktini beklemektedir.

Mahmut Efendi Hazretlerinin bu açıklaması Hz. Mehdi’nin zuhurunu yüzyıllar sonraya erteleyen Cübbeli Ahmet Hoca’ya da çok güzel bir cevap oldu.Bildiğiniz gibi Mahmut Efendi Hazretleri oldukça yaşlı. Onun “ben Hz. Mehdi’ye biat etmeden ölmeyeceğim” şeklinde açıklama yapması Hz. Mehdi’nin şu an hayatta olduğunu çok açık bir şekilde gösteriyor. Zaten Mahmut Efendi Hazretlerinin bu açıklamasından sonra dikkat ederseniz Cübbeli Ahmet Hoca’da artık Hz. Mehdi’nin zuhurunu kendi kendine yüzyıllar sonraya erteleyemiyor, halkı böyle yanlış yönlendiremiyor.

Mahmut Hoca Cemaatinin en değerli hocalarından Mehmet Talu Hocaefendi’de Hz. Mehdi’yi göreceğine inandığını, Mahmut Efendi Hazretlerinin de bu sözlerini tastik ettiğini şöyle ifade etmişti, aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz:

http://www.dailymotion.com/video/xhjl7v_mehmet-talu-hz-mehdi-yi-sahsen-gorecegime-inaniyorum_news

Peygamberimizin Hz. Mehdi’nin çıkış alameti olarak söylediği hadislerin hepsi arka arkaya gerçekleşmiştir. Hz. Mehdi’nin zuhuru çok yakındır. İnşaAllah çok değerli, samimi, imanlı Mahmut Efendi Hazretlerinin Hz. Mehdi’ye biatını da hep birlikte görürüz. Çok değerli Şeyh Nazım hocamızda Hz. Mehdi’ye şu anda cennette kavuşmuştur inşaAllah. Allah bizleri de bu mübarek insanlarla birlikte kılsın, bizlere de hem bu dünyada hem ahirette Hz. Mehdi’nin yardımcılarından kılsın…

Kaynak: http://hzisavehzmehdiyibuyuzyildagorecegiz.blogspot.com.tr/

Tüm yazılarım: https://erkanarkutyaziyor.wordpress.com/

Cevapla