İşte Türkiye’nin hocalarının kadınlar hakkındaki korkunç görüşleri!

İşte Türkiye’nin hocalarının kadınlar hakkındaki korkunç görüşleri!

İslam dinine soktukları binlerce hurafeyi anlatarak kadınları sürekli aşağılıyorlar.


Televizyonlara çıkıp kadınlar hakkında uydurma hadisleri durmadan anlatan hocaların dehşet verici ifadelerini paylaşmak istiyorum bugün. Felaketin büyüklüğü böylelikle çok daha net görülebilir. Bağnaz zihniyetteki erkekler kadınları nerdeyse hayvan yerine bile koymuyor!

Bilal Demir: Namaz kılmıyorsa ve bir fetvaya göre namaz kılmayan kadını kocasının dövme yetkisi vardır. Döşeğine gelmediğinden ötürü hele bu zamanda sitem edilecek zaman değildir. Açık konuşalım, şeriatta ayıp yoktur. Şimdi kocası dışarıda çok manzaralar görüyor, çok pislikler görüyor eve gelmiş bir de kadın sitem ediyor olmaz, zaten cezası da ağır olmaz kocasının da dövme yetkisi vardır. İzinsiz dışarı çıktığından ötürü de DÖVME YETKİSİ vardır.

Cübbeli Ahmet Hoca: 7 yaşından sonra bir kız çocuğunu erkek hoca okutamaz, fıkıhta fetvası yok. Ben 7 yaşına kadar bile taraftar değilim, erkeğin okutmasına. Alışmasın erkeklerle muhatağlığa. Küçükten alışıyor. İslam’ı muhafaza edeceğiz. Baldızınla bir sofrada yenir mi? Yenmez. Kadın kaynıyla, kayınbiraderiyle bir sofrada yenir mi? Yenmez. Kayınbirader ölüm kadar tehlikelidir! Bir arada oturulmaz. Yapmayın bu işleri. Caiz değil bunlar. Yemek samimiyet getirir. Konuşmak, laf lafı açar. Ekseri cehennem ehli kadınlardır. Resullullah cehenneme girdim gördüm, ekseri halkını kadınlardan gördüm. Niye? Geçime nankörlük ederler, kocaya saygı etmezler. Kadınlar çok lanet okurlar.

Kocana iyi davran. Kadın da kalmış, feminist midir, komünist midir belli değil… O da diyor ki niye hep ben iyi davranıyorum? Şimdi bir şey diyeceğim… İslamiyet sana diyor ki, kocana iyi davran. Niye, iyi davranırsan o da sana iyi davranır, herifi raydan atlatma, SOPAYI YİYECEKSİN… ondan sonra geleceksin Hoca Efendi böyle oldu, şöyle oldu. Kolay bir şey değil, hele bir de Ramazanda, adam bir de oruçlu… Geldi eve 7’de iftara kalmış 1 saat, bir de sigara içen biriyse zaten kafa duman olmuş. Bu adama şimdi kadın bir hareket çekerse bu ne yapar ya… Ne demek kadın gülmeyecek bilmem ne. Ya sesli “ha ha ha” gülmeyecek erkek var orada. Erkek de gülmeyecek. İslam’da erkekte kahkaha var mı… Herkes edebini takınacak.

Ebu Zeyd Hoca: Çünkü kadın malıyla da fitne olabiliyor, güzelliğiyle de fitne olabiliyor ve toplumdaki itibarıyla da fitne sebebi olabiliyor. Ümmetim için erkeklere kadından daha şerli bir fitne bırakmadım. (uydurma hadis söylüyor)

Fatih Kalender: Bazı çocuk oyuncakları yine bebekler vardır… ama adeta birebir canlıymış gibi yapılıp en ince ayrıntılarına kadar beyan edilecek şekilde belirgin bir şekilde yapılıyor. Oyuncak bebek tahrik edici bir duruma sebebiyet veriyor. Böyle olmamalıdır.

Başka bir hoca da şöyle diyor: Ve özellikle pantolon giyen kadınlar, özellikle önden fermuarlıysa, çünkü önden fermuarları olan veyahut düğmeleri olan pantolonlar kesinkes erkek pantolonudur. O zaman bu kadın önden fermuarlı veyahut düğmeli pantolon giydiği zaman erkeklere benzemiş olduğundan dolayı Allah diyor ki: “Allah o kadına lanet etsin!”

İşte televizyona çıkıp İslam adına, Kuran adına konuşan yobaz zihniyetteki hocaların kadınlar hakkındaki korkunç görüşleri. Bu anlattıklarının hiçbiri Kuran’da yok! İslam’da yok! Hepsi hurafe, hepsi uydurma hadislere dayanıyor. Hükümet bu konuda açıklama yapmalı. Bu korkunç zihniyete ait konuşmaların yapılmasına izin verilmemeli. İslam kadını daima yüceltir, daima över, koruyup kollar. Yobazlar ise erkek hâkimiyeti için binlerce hadis uydurmuşlar, bunu da “İslam’da var” diyerek halkımıza anlatıyorlar!

Yazıma ikinci bölümde devam edeceğim…

Kaynak: http://bagnazliknedir.blogspot.com.tr/

Tüm yazılarım: https://erkanarkutyaziyor.wordpress.com/

Cevapla