Winston Churchill’in İtirafları!

Winston Churchill’in İtirafları!

Churchill Türkleri insan yerine bile koymazken Türkiye’de onu öve öve göklere çıkaran bayağı bir kişi var.


Winston Churchill Çanakkale Savaşından sonra kendisine yöneltilen suçlamalardan bunaldığında şu sözleri söylemişti:

“Anlamıyor musunuz? Biz Çanakkale’de Türklerle savaşmadık, Allah ile savaştık. Tabii ki mağlup olduk.” (Allah’ı tenzih ederim.)

İngiliz General Hamilton’ın Çanakkale Savaşı’ndaki itirafını da hatırlayalım:

Çanakkale Savaşı’nda itilaf devletlerinin komutanı olan İngiliz Genaral Hamilton da şu sözleri söylemişti:

“Bizi Türklerin maddi gücü değil, manevi gücü mağlup etmiştir. Çünkü onların atacak barutu bile kalmamıştı. Fakat biz gökten inen güçler ile mücadele ettik.”

İngiliz derin devleti tam iki yüz yıldır Türkiye’yi parçalamaya çalışıyorlar ama bunu bir türlü başaramıyorlar. Ne kadar plan yaparlarsa yapsınlar bir türlü olmuyor, ne kadar komplo düzenleseler de, ne kadar münafıkları örgütleyip düzenleseler de yine başaramıyorlar. Churchill “Savaşta zehirli gaz kullanabiliriz, ne de olsa Türkler insan değiller” diyerek Türklere beslediği derin düşmanlığı dile getiriyor, Türkleri insan yerine bile koymuyor.

Darbe’de de İngiliz gemileri İstanbul boğazında ve Ege’de bekliyorlardı, ama yine planları tutmadı. Mehdiyet tarafından korunan İstanbul’u yine düşüremediler. İstedikleri kadar denesinler Mehdiyet tarafından feth edilecek İstanbul’a ve Türkiye’ye hiçbir zaman zarar veremeyeceklerini öğrenecekler.

Kaynak: http://ustakilkim.blogspot.com.tr/

Tüm yazılarım: https://erkanarkutyaziyor.wordpress.com/

Cevapla