Ebola Virüsü

800 nanometre boyunda insanları çaresiz bırakan Ebola virüsündeki aklın kaynağı ne?

800 nanometre boyunda insanları çaresiz bırakan Ebola virüsündeki aklın kaynağı ne?

Küçücük bir virüs yüzbinlerce insanı rahatlıkla öldürebiliyor.


Cansız, 800 nanometre boyunda, insanları hatta ülkeleri çaresiz bırakan Ebola virüsündeki aklın kaynağını hiç düşündünüz mü?

Bildiğiniz gibi virüs cansız bir varlıktır, ama birhücreyle temas ettiği andan itibaren canlı özelliği göstermeye başlar, saldırgan, dahası akıllı bir canlı olur.

Virüs bir hücreye girmeden önce hücrenin kendisine uygun olup olmadığını saptar. Eğer uygunsa kendi DNA’sını hücre içine enjekte eder.

Hücre adeta büyülenmiş gibi, ölene kadar virüsün DNA’sını çoğaltmaya devam eder. Hücrenin içindeki mekanizmalar virüsün oyununa gelmişlerdir.

Virüsün bu derecede başarılı bir şekilde hareket edebilmesi için hücreyle, bir kilidin anahtarla uyumu gibi yaratılmış olması gerekiyor. Virüs hücreyi nasıl kontrol ediyor, uygunluğuna nasıl karar veriyor? Niçin DNA’sını enjekte ediyor? Aklı olmayan bir virüsün bütün bu işlemleri tesadüflerle yapması imkansız!

Ortada çok açık bir gerçek var, hücreyi de Ebola virüsünü de yaratan aynıdır, tektir, Allah’tır.

Modern tıp, bilim adamları Ebola gibi virüslerin karşısında çaresiz kalıyor, bu şekilde Allah insanlara aczlerini göstererek onları düşünmeye yöneltiyor.

Bütün bu bilgileri duymak, görmek, şaşırmamak, hayretler içinde kalmamak ve Allah’ın varlığını kabul etmemek de ayrı bir mucizedir. Bu insanların iman hakikatlerine karşı gözlerinin görmediğinin, kulaklarının işitmediğinin ve kalplerinin kapalı olduğunun delilidir.

Tüm yazılarım: https://erkanarkutyaziyor.wordpress.com/

Video sayfam: http://video.mynet.com/erkanarkut/videolari/liste

Cevapla