Metin Feyzioğlu neden CHP’ye başkan olamaz, neden başbakan olamaz?

Metin Feyzioğlu neden CHP’ye başkan olamaz, neden başbakan olamaz?

Metin Feyzioğlu neden CHP’ye başkan olamaz, neden başbakan olamaz?

Kamuoyunda testereli cinayet davası diye geçen Münnever Karabulut cinayetinde katil Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu’nu savunan avukat Metin Feyzioğlu’ydu. Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut Metin Feyzioğlu’nun avukatlığını yaptığı Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu’nun “cinayete iştirak etmek”ten ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığını hatırlatarak, “Nida Garipoğlu’nun iki gömleğinde rahmetli kızımın kanları vardı. Kızımın kanları gömleğine sıçramış. Gömleklerdeki kanlar incelemeye dahi alınmadı” demişti.

“Metin Feyzioğlu gerçekten adalet sahibi bir insan olsaydı, Cem Garipoğlu’nun ailesinin avukatlığını yapmazdı” diyen Süreyya Karabulut, Metin Feyzioğlu, bu toplumun yüzkarasıdır” diye konuşmuştu.

Süreyya Karabulut, Nida Garipoğlu’nun cezaevinde bir yıl kaldığını hatırlatarak, “Adaletin tecelli ettiği iddia ediliyor; maalesef benim adaletim tecelli etmedi. Metin Feyzioğlu’nun avukatlığını yaptığı Nida Garipoğlu, kızımın cinayetinde delilleri yok etme, kızımın kanlarının temizlenmesi, evin temizliği, oğlunun kaçmasını sağladı. Türkiye Barolar Birliği, Ankara Barosu, İstanbul Barosu bize avukat bile göndermedi” şeklinde duygularını ifade etmişti.

Bir televizyon programında kendisine “testere cinayetinde nasıl avukatlık yaptınız” diye sorulduğunda Metin Feyzioğlu “ben Cem Garipoğlu’nu değil babasını savundum” diye cevap veriyordu. Açıkçası ben Metin Feyzioğlu’nun açıklamalarını hiç de inandırıcı bulmadım.

Metin Feyzioğlu’nun CHP’nin genel başkan adayı olmasına gelince, Metin Feyzioğlu herhalde Ankara Barolar Birliği Başkanı olurum, oradan CHP başkanlığına atlarım, oradan da başbakan koltuğuna otururum diye hayaller kuruyor.

Bakın Feyzioğlu kimlerle görüşüyor. Görüşmeleri hız kesmeden sürdüren Feyzioğlu darbe yanlısı İşçi Partisi çevresiyle dirsek temasına girmiş. Feyzioğlu başta İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’le, eski Orgeneral İlker Başbuğ, gazeteci Tuncay Özkan ve emekli Orgeneral Bilgin Balanlı ile görüşmüş. Ardından Doğu Perinçek yaptığı açıklamayla Feyzioğlu’na destek çıktığını açıklamış.

Açıkçası Metin Feyzioğlu bana kendine aşırı güvenen, bu ülkenin para babalarının düğünlerine, cenazelerine koşan ve böylece başbakan olacağını zanneden, koltuk sevdası her halinden belli olan Mustafa Sarıgül’ü hatırlattı. O da kendinden çok emindi ama seçim sonuçları halkın aslında ne kadar basiretli ve ferasetli olduğunu gösterdi. Metin Feyzioğlu için de durum bence aynı, değişen hiçbirşey olmaz. İsterseniz bekleyin ve sonucunu görün.

Eğer CHP çıkış yolunu Metin Feyzioğlu’nda ararsa çok ama çok yanılır. Halkımız dindar, halkımız muhafazakar, halkımız dinine, maneviyatına düşkün. Karşısında bir dava adamı görmek istiyor, bulamayınca da CHP’den koşarak uzaklaşıyor.

Cevapla